Du er her: Forsiden Unik arkitekturutstilling til Trondheim
Finn din landskapsarkitekt

Kalender

  Unik arkitekturutstilling til Trondheim

  26. okt kl 16.00 - 02. des kl 20.00

  spor

  Utstillingen «SPOR. Norsk arkitektur 2005-2010» kommer til Trondheim denne uka. Den viser ny norsk arkitektur som har gjort seg bemerket, både i Norge og utlandet.

  Nasjonalmuseet viser utstillingen i Trondheim i samarbeid med NTNU, Fakultet for arkitektur og billedkunst. Utstillingen vises i Galleri KiT, Innherredsveien 7, fra 26. oktober til 2. desember. 

  Velkommen til åpning fredag 26.10 kl. 16!

  Utstillingen rommer store og små arkitekturprosjekter fra 2005-2010. Den viser kvaliteter i enkeltverk, og peker på utviklingstrekk som har samfunnsmessig betydning. Her får du se alt i fra den lille rasteplassen og private bosteder, til større byutviklingsprosjekter og nasjonale arkitektursatsninger. Ulike presentasjonsformer blir benyttet som foto, film, tegninger, skisser, materialprøver og modeller. Prosjekter fra Midt-Norge er godt representert i utstillingen.Bli med og fest en gul blomst i utstillingsveggen til ditt favorittprosjekt! Slik setter du også spor- og du får sagt din mening om hva arkitektonisk kvalitet er. 

  Utstillingen er gratis for alle. Bedrifter, grupper og videregående skoler i Midt-Norge inviteres spesielt til å delta, og disse tilbys egne formidlingsopplegg. 

  Les mer om åpningstider og liknende på NTNUs hjemmeside.  Norske landskapsarkitekters forening

  Josefines gate 34
  0351 Oslo
  tlf: +47 23 33 24 60
  epost: post@landskapsarkitektur.no
  Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
  Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape