Du er her: Forsiden POP-UP: Gora gjester Gullik Gulliksen
Finn din landskapsarkitekt

Kalender

  POP-UP: Gora gjester Gullik Gulliksen

  08. mar kl 19.00 - 08. mar kl 21.00

  Monika_Gora2
  Monika Gora er en kunstner og landskapsarkitekt fra Malmö, hvor hun driver GORA art & landscape. Det prisvinnende kontoret jobber i krysningen mellom kunst, arkitektur og landskapsarkitektur, og ønsker å utvide grensene for faget.

  Gora har en leken tilnærming til oppgavene. Alle sansene skal tas i bruk.  Et eksempel er de amorfe lysobjektene "Jimmysar", som kan være hvite eller med farger og brukes til blant annet rekreasjon, lek eller husrom. I Østersund lyser nå en gruppe "Jimmysar" opp Badhusparken. I 2006 ble "Glassboblen" i Malmö oppført, en elegant stålkonstruksjon med evig sommer.

  Gora er kjent som en engasjerende og inspirerende foreleser. Prosjektene i Skandinavia og Sentral-Europa har mottatt flere priser og blitt publisert internasjonalt. I januar 2012 utkom boken "Light Volumes - Art and Landscape of Monika Gora".  Nettside: www.gora.se

  Kveldens vertskap er Gullik Gulliksen Landskapsarkitekter i Rosenborggata 19 A, ovenfor Bislett. Kontoret vant nylig Oslo bys arkitekturpris 2011, for Informatikkbygget ved Universitetet i Oslo.
   
  OAFs bargruppe holder åpent under og etter foredraget. Gratis bobler ved ankomst. Velkommen!
  Før Goras foredrag blir det et musikalsk innslag ved Liv Kreken, med bassist og gitarist. Hun synger egne viser, og er nettopp ute med en ny CD innspilt i Stockholm med supermusikere.
  Arrangementet er gratis og åpent for alle! 

  Arrangør: Oslo arkitektforening, OAF  Norske landskapsarkitekters forening

  Josefines gate 34
  0351 Oslo
  tlf: +47 23 33 24 60
  epost: post@landskapsarkitektur.no
  Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
  Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape