Du er her: Forsiden Arrangementer STUDIESTEDER NMBU-ILP AHO BAS NMBU/ ILP / SEVU GRADSDAGEN Masterseminar 2013 Masterdag på ILP/UMB
Finn din landskapsarkitekt

Kalender

  Masterdagen 2013 på ILP/UMB

  20. jun kl 08.00 - 20. jun kl 19.00

  Velkommen til faglig påfyll med presentasjon av master- og bacheloroppgaver, gjesteforelesninger og debatt - om folkehelse, planlegging, landskapsarkitektur, urbanisme, design, friluftsliv, eiendomsutvikling, i tillegg til forfriskninger, kollegiale treff og sverming i Universitetsparken.
  Torsdag 20. juni vil Institutt for landskapsplanlegging (ILP) arrangere fagdag med fagseminar og gradoppgavepresentasjoner som en fagarena for studenter, ansatte, sensorer, eksterne fagfeller og venner på ILP.

  Ca 100 studenter vil fremlegge og forsvare sine bachelor- og masteroppgaver som parallelle sesjoner, over et vidt spenn fra eiendomsutvikling via den fremtidsrettete, bærekraftige by, byliv, transformasjonsområder, trafikk i by til miljø estetikk og folkehelse. Presentasjonene er organisert som faglige parallelle sesjoner. 

  Kl 08:00 - Åpning v/ instituttleder Eva Falleth
  Kl 08:15-12:00 Presentasjoner
  Kl 12:00-13:20 Markering av ny seksjon v/ILP; Seksjon for Folkehelse. Faglige innlegg i plenum v/
  Grete Grindal Patil seksjonsleder for folkehelse, innleder
  Geir Stene-Larsen, ekspedisjonssjef og leder av Folkehelseavdelingen i Helse- og omsorgsdepartementet: "Utfordringer i norsk folkehelsearbeid – planleggingens betydning for morgendagens helse"
  Sted: Tårnbygningen, UMB
  Kl 13:30-18:30 Presentasjoner
  Kl 18:30- Sosialt samvær i parken: Mat og drikke på gressplenen og kulturelt innslag – Taler til studentene og med rikelig tid til faglige møter med kolleger inne eller ute i den vakre parken

  Viktig melding til gjester: adkomst  til Ås, parker ved GG-hallen - se kart over campus

  Foreløpig program for dagen finner du her
  Detaljert program med tema for bachelor- og masteroppgavene vil komme etter 15.5, dvs etter at studentene har levert oppgavene, nærmere slutten av mai måned. Lenke til ILPs nettside  Dagen er åpen for alle, fri adgang.

  Arrangør:
  Institutt for landskapsplanlegging, PB 5003, 1432 Ås
  T 64 96 53 00
  E  
  Facebook



  Norske landskapsarkitekters forening

  Josefines gate 34
  0351 Oslo
  tlf: +47 23 33 24 60
  epost: post@landskapsarkitektur.no
  Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
  Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape