Du er her: Forsiden World Green Roof Congress 18.-21.9
Finn din landskapsarkitekt

Kalender

  World Green Roof Congress 18.-21.9

  18. sep kl 09.00 - 21. sep kl 16.00

  Konferansen har som mål å bringe sammen de ledende utøverne - politikere, arkitekter, designere, byplanleggere, produsenter, ingeniører og miljømessige og økologiske konsulenter - fra hele verden for å markere behovet for å forvandle det urbane grå til urbant grønt.

  Koben

  Kongressen har bærekraft som fokus, og Københavns ambisiøse mål om å være karbonnøytralt innen 2025 gjør byen til et bra vertskap.

  World Green Roof Congress 2012 vil være en unik mulighet for alle kongressens deltakere til å realisere de muligheter og utfordringer som ligger i å gjøre byene grønnere gjennom utnyttelse av Green Roof-teknologien.

  Mange byer som for eksempel København, Chicago og Singapore erkjenner at det er et behov for integrering, og forbereder sine byer for framtiden. Nå kan du bli med og spille din rolle i omformingen av byene fra det urbane grå til det urbane grønne.

  Kongressen høydepunkter
  - Lær av respekterte internasjonale eksperter, inkludert arkitekt Emilio Ambasz; Michael Berkshire - administrator for Green Projects, City of Chicago; Shirley Ling - Skyrise Greenery, Singapore; Martin Lidegaard - Danmarks minister for klima, energi og bygg; Tina Saaby - byarkitekt for København; Bruce Hemstock, PWL Partnerships; Paul Kephart, Principal, Rana Creek
  - Over 45 presentasjoner fra verdens ledende personer på utfordringer og muligheter for grønne tak
  - Praktisk informasjon om pris, besparelser og nytte av grønne tak
  - Mayoral Panel Discussion - ordførere fra Europa, Nord-Amerika, Asia, Midtøsten og Australasia har blitt invitert til å dele deres byers visjoner angående bærekraft og et grønnere bymiljø
  - Green Roof Tours - se de beste forbilder i skandinavisk design og praktisk anvendelse på våre to turer
  - Tid til å bygge nettverk med både gamle og nye kolleger

  Meld deg på til kongressen her.

  Kilde: http://www.worldgreenroofcongress.com  Norske landskapsarkitekters forening

  Josefines gate 34
  0351 Oslo
  tlf: +47 23 33 24 60
  epost: post@landskapsarkitektur.no
  Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
  Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape