Du er her: Forsiden Arrangementer NLA lokalavdelinger Oslo/ Akershus After Work Event - Skur 13
Finn din landskapsarkitekt

Kalender

  After Work Event - Skur 13

  13. jun kl 17.00 - 13. jun kl 21.00

  Mandag 13. juni kl. 17:00 i Skur 13 på Filipstad brygge.
  Arrangementet er gratis for målgruppen. Påmelding nødvendig.
  For mer informasjon og påmelding, se www.vestre.com/event

  Skjermbilde 2016-05-18 kl. 13.24.03

  Verden har aldri vært mer urban enn i dag, og Oslo er en av byene som vokser raskest. Hvordan kan vi legge til rette for at framtidas storbyer blir grønne, estetiske, sosiale og åpne for alle?
  I samarbeid med Norske landskapsarkitekters forening Oslo/Akershus (NLA), inviterer Vestre landskapsarkitekter, arkitekter, designere, byplanleggere, entreprenører, urbanister, politikere, journalister og andre interesserte til faglig og sosial After Work Event.

  Du møter blant andre Martin Rein-Cano som leder landskapsarkitektkontoret TOPOTEK1 i Berlin. Han har vært sentral i det demokratiske byutviklingsprosjektet Superkilen i København, som har fått internasjonal anerkjennelse for sin banebrytende tilnærming til sosiale møtesteder. Du møter også Rainer Stange, landskapsarkitekt og partner i Dronninga landskap, som står bak transformasjonen av Bjerkedalen park. Prosjektet er en del av Groruddalssatsningen og har mottatt Oslo bys arkitekturpris og prisen for Norges beste uterom.

  Ved siden av faglig påfyll og inspirasjon, serveres det bobler i glasset og økologisk mat fra urbane foodtrucks. Sammen med kjente norske designere viser Vestre sine nyeste sosiale bymøbler, og det blir minikonsert med det norske stjerneskuddet Astrid S. Hun ble kåret til Årets nykommer i 2015, har samarbeidet med Shawn Mendes, Avicci og Matoma, toppet både Billboard og iTunes, og oppnådd over hundre millioner avspillinger på Spotify.

  Last ned invitasjonen som pdf.  Norske landskapsarkitekters forening

  Josefines gate 34
  0351 Oslo
  tlf: +47 23 33 24 60
  epost: post@landskapsarkitektur.no
  Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
  Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape