Du er her: Forsiden Arrangementer Boklansering for «Fem fortellinger om landskap»
Finn din landskapsarkitekt

Boklansering for «Fem fortellinger om landskap»

30. jan kl 18.00 - 30. jan kl 21.00

NLA_Cover

Tid: Torsdag 30.01.2020 kl. 18:00 – 21:00
Sted: Galleri SORGENFRI, Sorgenfrigata 16, Majorstua

Boka ble sluppet i forbindelse med verdenskongressen IFLA i høst, men vi tenker det er på sin plass med en egen lansering.

Flere forfattere vil presentere korte utdrag fra boka innenfor temaer som barn i by - hvilket landskap ønsker vi å vokse opp i? Store forandringer - hvordan kan landskap settes først i de store transformasjonsprosessene? Hvordan kan de subtile, små tingene gjøre forskjellen i et prosjekt? Og hvordan kan landskapsarkitekturen bane vei i det grønne skiftet?

«Landskapsarkitekter har mye å tilføre oppgaven med å bygge byer som spiller på lag med naturen. Kunnskap om formgivning, natur og en bred samfunnsforståelse gir et godt grunnlag for å dyrke frem løsninger som bringer samfunnet i en mer miljøvennlig retning. Gjennom over 40 prosjekter og eksempler fra Norge, essays og samtaler, presenterer denne boka fem fortellinger om hvordan vi ser og former omgivelsene.»

Vi kan friste med bobler i glasset, kaffe fra Fuglen og en miniutstilling med utvalgte landskapsarkitekturprosjekter.

Lanseringen finner sted på Sorgenfri. Butikkgalleriet forener moderne kunst, kultur og bærekraftige designprodukter med lang levetid. Duoen bak konseptet, Ingrid Bredholt og landskapsarkitekt Vaar Bothner har totalrenovert lokalene med kortreiste eller gjenbrukte materialer.

Velkommen til bokfest og fagprat.

 Norske landskapsarkitekters forening

Josefines gate 34
0351 Oslo
tlf: +47 23 33 24 60
epost: post@landskapsarkitektur.no
Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape