Du er her: Forsiden Arrangementer Utland Delta i Nordic Built Cities Challenge
Finn din landskapsarkitekt

Delta i Nordic Built Cities Challenge

05. nov kl 00.01 - 05. nov kl 23.59

Skjermbilde 2015-10-29 kl. 11.27.48
Invitasjon til seks nordiske konkurranser om byutvikling
Delta i Nordic Built Cities Challenge - en konkurranse med bærekraftig byutvikling i prosjekter over hele Norden. Både yrkesaktive og studenter kan delta, alle som er opptatt av byutvikling inviteres til å være med og utvikle nytenkende løsninger til seks unike byutviklingsprosjekter i Norden.  

 - Konkurransen lanseres offisielt 7. oktober, men allerede nå kan du lese mer om prosjektene på nettsiden til Nordic Built Cities Challenge.

De fire beste løsningsforslagene for hver av de seks prosjektene får opp til 300.000 kroner i premiepenger. Finalistene får også muligheten til å videreutvikle sine løsninger i samarbeid med eierne av de respektive utfordringene.  

I tillegg inviterer Nordic Innovation alle finalistene til å konkurrere i Nordic Built Cities Challenge Awards, der det totalt vil bli delt ut 1,2 millioner kroner. Her vil også spesielt tverrfaglige og pan-nordiske lag bli premiert.  

Finn dit nordiske team på matchmaking-event i Stockholm
For at deltakerne selv skal kunne sette sammen de beste lagene til konkurransen, ønsker Nordic Innovation å invitere til et nordisk matchmaking-event på Radisson Blue Arlandia Hotel i Stockholm, 5. november 2015.  

Her vil deltakerne få sjansen til å møte ledende aktører innen bla. forskning, bygg og anlegg, IKT, byplanlegging, arkitektur, transport, boligbygging, smart city, energi og sosialt entreprenørskap – fra hele Norden.

Dette er en fantastisk arena for å møte likesinnede mennesker, knytte nye kontakter og bli inspirert. Målet er at deltakerne skal finne sitt nordiske team og at de sammen kan starte arbeidet med å levere én felles løsning innen fristen 17. desember.

Alle som deltar på matchmaking-eventet kan søke om å få dekket reiseutgiftene sine fra Nordic Innovation.  
Mer informasjon og påmelding
Norske landskapsarkitekters forening

Josefines gate 34
0351 Oslo
tlf: +47 23 33 24 60
epost: post@landskapsarkitektur.no
Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape