Du er her: Forsiden Europa Nostra - gjesteforelesninger: Wood, building material of the past and for the future
Finn din landskapsarkitekt

Kalender

  Europa Nostra - gjesteforelesninger: Wood, building material of the past and for the future

  11. jun kl 09.51 - 11. jun kl 09.51

  Europa Nostras årlige kongress arrangeres  i Oslo fra 10. til 14. juni. Du er velkommen som deltaker i deler av programmet, selv om du ikke er medlem av Europa Nostra. Da går du inn på organisasjonens hjemmeside (www.europanostra.org/oslo)

  Noen av arrangementene på kongressen er åpne for publikum – med gratis adgang!
  For å få oversikt og sikre at arrangementet har nok plass, må du som er interessert gi beskjed om dette til Europa Nostra Norge. Bruk e-post adressen: congress2015@getmail.no
  Påmeldingsfrist: 1 juni.

  Torsdag 11. juni kl. 14.00 blir det det gjesteforelesninger over temaet: «Wood, building material of the past and for the future» i Domus Academica (Gamle Festsal) i Urbygningen. Forelesere er konservator Ola Storsletten, prosjektleder Einar Engen og sivilarkitekt, professor Marius Nygaard.

  Ola Storsletten vil fortelle om den historiske bruken av tre i norske bygninger og bygningskonstruksjoner. Stavkirker er ett av hans spesialområder.
  Einar Engen, mangeårig leder av restaureringsprosjekter i regi av Norsk Kulturminnefond, vil se på utfordringer knyttet til restaurering av gamle tømmerbygninger.
  Marius Nygaard, Arkitekthøyskolen i Oslo, redegjør for bruk av tre i dagens arkitektur, og hvorfor bruk av tre har fått ny oppmerksomhet som et miljøvennlig og bærekraftig bygningsmateriale.

  Hvert innlegg vil vare om lag 20 minutter.

      Norske landskapsarkitekters forening

  Josefines gate 34
  0351 Oslo
  tlf: +47 23 33 24 60
  epost: post@landskapsarkitektur.no
  Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
  Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape