Du er her: Forsiden Arrangementer NAL/NIL/Futurebuilt FutureBuilt2018 – vi som driver endring...
Finn din landskapsarkitekt

Kalender

  FutureBuilt2018 – vi som driver endring...

  04. mai kl 09.00 - 04. mai kl 17.00

  Fremtiden er urban, klimanøytral og sirkulær. Men mest av alt; den er hva vi gjør den til. Til årets FutureBuilt-konferanse kommer et stjernelag av foredragsholdere som med tydelige visjoner og stor lidenskap driver fram endring i byene våre – mot en mer bærekraftig framtid.
  Her er smakebiter fra programmet:
  ·         Jennifer Keesmaat, inntil nylig Torontos prisvinnende byplansjef og byens bureaucratic rock star, har et bredt engasjement for bærekraftig byutvikling og et hjerte som brenner for at byene må vokse – innover.
  ·         Philippe Crist er en fabelaktig flink mobilitetsekspert ved OECDs internasjonale transportforum, som viser oss hvordan den kommende mobilitets-revolusjonen vil snu opp ned på byen slik vi kjenner den.
  ·         Menno Rubbens fra Cepezed brøyter løype inn i Nederlands sirkulære framtid og både designer og investerer i demonterbare bygg av gjenbruksmaterialer
  ·         Dimitri Zenghelis er økonom fra London School of Economics og rådgiver for Londons ordfører, som har mål om at London skal bli en world-class sustainable city. På konferansen skal han fortelle oss hvordan byene  kan ta ledelsen i klimakampen.
  ·         Pecha Kucha – 12 utfordrende miniforedrag hvor du kan få høre om alt fra klimatiltakene du ikke ser – i bakken under Munchmuseet til ombrukskatedralen i Nydalen.
  Praktisk informasjon
  Sted: Asker kulturhus
  Tid: 7. juni 2018
  Til program og påmelding  Norske landskapsarkitekters forening

  Josefines gate 34
  0351 Oslo
  tlf: +47 23 33 24 60
  epost: post@landskapsarkitektur.no
  Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
  Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape