Du er her: Forsiden Arrangementer NAL/NIL/Futurebuilt FutureBuilt2018 – vi som driver endring...
Finn din landskapsarkitekt

FutureBuilt2018 – vi som driver endring...

04. mai kl 09.00 - 04. mai kl 17.00

Fremtiden er urban, klimanøytral og sirkulær. Men mest av alt; den er hva vi gjør den til. Til årets FutureBuilt-konferanse kommer et stjernelag av foredragsholdere som med tydelige visjoner og stor lidenskap driver fram endring i byene våre – mot en mer bærekraftig framtid.
Her er smakebiter fra programmet:
·         Jennifer Keesmaat, inntil nylig Torontos prisvinnende byplansjef og byens bureaucratic rock star, har et bredt engasjement for bærekraftig byutvikling og et hjerte som brenner for at byene må vokse – innover.
·         Philippe Crist er en fabelaktig flink mobilitetsekspert ved OECDs internasjonale transportforum, som viser oss hvordan den kommende mobilitets-revolusjonen vil snu opp ned på byen slik vi kjenner den.
·         Menno Rubbens fra Cepezed brøyter løype inn i Nederlands sirkulære framtid og både designer og investerer i demonterbare bygg av gjenbruksmaterialer
·         Dimitri Zenghelis er økonom fra London School of Economics og rådgiver for Londons ordfører, som har mål om at London skal bli en world-class sustainable city. På konferansen skal han fortelle oss hvordan byene  kan ta ledelsen i klimakampen.
·         Pecha Kucha – 12 utfordrende miniforedrag hvor du kan få høre om alt fra klimatiltakene du ikke ser – i bakken under Munchmuseet til ombrukskatedralen i Nydalen.
Praktisk informasjon
Sted: Asker kulturhus
Tid: 7. juni 2018
Til program og påmeldingNorske landskapsarkitekters forening

Josefines gate 34
0351 Oslo
tlf: +47 23 33 24 60
epost: post@landskapsarkitektur.no
Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape