Du er her: Forsiden Arrangementer NLA lokalavdelinger Hordaland NLA Hordaland/BAF: LALA Europanvinner 2015
Finn din landskapsarkitekt

Kalender

  NLA Hordaland/BAF: LALA Europanvinner 2015

  28. sep kl 19.00 - 28. sep kl 21.00

  Lala_prosjektbilde

  Bergen kommune ønsker å utvikle helikopter- og renovasjonstomten på Grønneviksøren til et område for sentrumsnære boliger og har gjort utbygging av området til pilotprosjekt.

  Pilotprosjektet har som formål å utforske innovative og bærekraftige boligstrategier for byen i framtiden. I tråd med ambisjonene, meldte kommunen tomten som deltaker på arkitekt- og byutviklingskonkurransen «Europan 13» med tema «Den tilpasningsdyktige byen» i 2015.

  «Europan» er et nettverk av nasjonale organisasjoner som annet hvert år arrangerer simultane konkurranser for arkitekter under 40 år over hele Europa. I siste utgave ble Bergen den mest populære tomten i hele konkurransen med hele 51 innleverte konkurranseutkast. Oslo-baserte arkitektbyråene «Lala» og «Kåmmån» vant sammen førsteprisen på Bergenstomten i desember 2015.

  På dette møtet har vi invitert vinnerteamet til å snakke om sitt vinnerforslag «Our city, our collective» og om implementeringsprosessen etter de vant konkurransen i fjor. Fra Lala vil arkitekt MNAL Pernille Heilmann Lien og landskapsarkitekt MNLA Kari Tønseth gi oss innsikt i prosjektet og prosessen.

  Møtet er arrangeres i samarbeid mellom Bergen arkitektforening (BAF) og Norske landskapsarkitekters forening (NLA) avd. Hordaland.

  Tid: 28.09.2016, kl 19.00-21.00
  Sted: Litteraturhuset (Bergen)
  www.lala.no
  www.kamman.no
  europan.no/e13-bergen/e13-bergen-2/
  europan.no/entries/qa664/  Norske landskapsarkitekters forening

  Josefines gate 34
  0351 Oslo
  tlf: +47 23 33 24 60
  epost: post@landskapsarkitektur.no
  Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
  Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape