Du er her: Forsiden Arrangementer NLA lokalavdelinger Buskerud - Telemark - Vestfold NLA Telemark - Byutvikling for nye tider
Finn din landskapsarkitekt

Kalender

  NLA Telemark - Byutvikling for nye tider

  19. mai kl 16.30 - 19. mai kl 19.00

  NLA Telemark arrangerer forelesing med Fredericia Miller på Keims gård i Porsgrunn. Hun vil fortelle om egne prosjekter og om erfaringer med bærekraftig planlegging, mellom annet metoder og verktøy for miljøregnskap og "naturlige" versus teknologiske løsninger.

  Fredericia Miller er arkitekt og arbeider hos Gaia arkitekter Oslo. Hun har lang erfaring med å lede planprosesser for lokalbefolkning og myndigheter og arbeider med fokus på bærekraftige og lokale løsninger.

  Gaia Arkitekter består av 4 selvstendige, samarbeidende arkitektkontorer som har spesialkompetanse innen økologisk forsvarlige byggemetoder og planlegging. De har mer enn 20 års praksis med prosjektering, planlegging, idèutvikling, forskning og undervisning. Gaia arkitekter har gjennom mange år jobbet for at tekniske byggeforskrifter skal åpne for et mangfold av løsninger, være fleksibel, ikke bare tillate, men også fremme innovasjon og sikre løsninger som er sunne for folk og miljøet.

  NLA Telemark har fått støtte fra landskapsarkitektforeningen sentralt til å arrangere dette foredraget. Vi håper mange har lyst til å komme for å høre på og for å utveksle erfaringer og tanker om hvordan vi sammen kan få til gode løsninger for folk og steder og miljøet gjennom god planlegging.

  Vi serverer suppe kl 16.30-17. Fint om dere melder fra om dere kommer! Velkommen!

   

  https://www.facebook.com/events/1716500951962132/

     Norske landskapsarkitekters forening

  Josefines gate 34
  0351 Oslo
  tlf: +47 23 33 24 60
  epost: post@landskapsarkitektur.no
  Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
  Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape