Du er her: Forsiden Arrangementer NAL/NIL/Futurebuilt OAF: Nytt klimahus på Tøyen
Finn din landskapsarkitekt

Kalender

  OAF: Nytt klimahus på Tøyen

  28. sep kl 18.00 - 28. sep kl 19.15

  Vinnerne er kåret i konkurransen om nytt klimahus på Tøyen. Lund Hagem Arkitekter og Atelier Oslo sammen med Expology gikk seirende ut av nok en høyprofilert konkurranse. Den 28. september kommer arkitekter og formgivere til OAF for å presentere sitt prosjekt etterfulgt av en samtale om prosjektet. Møtet begynner kl 18:00. Sted: Salen i Arkitektenes hus, Josefines gate 34.

  Et team bestående av Lund Hagem Arkitekter, Atelier Oslo og Expology vant konkurransen om det nye klimahuset, et hus som skal være et samlingssted, utstillingssted og møtested for informasjon og kunnskap om klima og klimaendringer. Arkitektene vil vise sitt forslag og snakke om hvordan de har løst en vanskelig oppgave og seiret i nok en tøff arkitektkonkurranse. 

  Program
  Tone Lindheim innleder om Naturhistorisk museum, gaven fra Jens Ulltveit-Moe, lokaliseringsstudiet, valg av prosjektområde, konkurransen vi har avholdt for arkitekter og utstillingsdesignere, med kort redegjørelse for de 5 utkastene som kom inn, og hvorfor vinnerutkastet gikk av med seieren. 

  Deretter vil vinnerteamet; Lund Hagem, Atelier Oslo og Expology presentere prosjektet sitt, både mht grep på tomten, arkitektur, klimaløsninger og utstillinger. 
  En representant fra Cicero er invitert til å kommentere prosjektet, si noe om viktigheten av prosjektet, hvorfor det er viktig å formidle stoff om dette, hvor står klimaforskningen i dag og hva er utfordringene
  videre.
   
  Avslutningsvis åpnes det for spørsmål og innspill fra salen.
   
   



  Norske landskapsarkitekters forening

  Josefines gate 34
  0351 Oslo
  tlf: +47 23 33 24 60
  epost: post@landskapsarkitektur.no
  Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
  Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape