Du er her: Forsiden Arrangementer STUDIESTEDER NMBU-ILP AHO BAS NMBU/ ILP / SEVU GRADSDAGEN Masterseminar Gradsdagen på NMBU
Finn din landskapsarkitekt

Kalender

  Gradsdagen på NMBU

  19. jun kl 08.00 - 19. jun kl 17.00

  Skjermbilde 2018-06-18 kl. 16.26.27-kopi

  Studentene presenterer sine gradsoppgaver 19. juni. Velkommen!

  På denne dagen gjennomfører bachelor- og masterkandidater ved LANDSAM sine muntlige eksaminasjoner. Presentasjonene er åpen for alle.

  Omtrent 170 kandidater fra fakultetets fem institutter presenterer sine gradsoppgaver på Campus Ås den 19. juni. Dette er en årlig begivenhet som gir studenter, ansatte og andre interesserte muligheten til å bli kjent med våre kandidater og deres arbeid.

  Arrangementet er åpent og gratis for alle! Det serveres en lett lunsj samt kaffe/te gjennom dagen.

  Program gradsdagen 2018
  Gradsdagbrosjyre nett
  Informasjon om gradsdagen 2018

  Presentasjon og muntlig diskusjon

  De muntlige presentasjonene av gradsoppgavene vil i år foregå i Urbygningen og Tårnbygningen på Campus Ås gjennom hele dagen.

  Den muntlige eksamen innledes med en presentasjon av oppgaven av inntil 20 minutters varighet, hvor studenten selv gir en oversikt over oppgaven. Etter presentasjonen følger en muntlig diskusjon med sensorene. Diskusjonen er en del av vurderingen av gradsoppgaven.

  Hensiktenmed diskusjonen (presentasjonen) er å gi kandidaten en tilbakemelding om gradsoppgaven som er mer utfyllende enn karakteren, samt gi sensor en utvidet bakgrunn for karakterfastsettingen.

  Hele den muntlige eksaminasjonen varer i totalt 45 minutter.Presentasjonene er åpne for publikum så fremt det ikke er konfidensielle oppgaver.

  Sosial markering og avslutning

  Gradsdagen avsluttes med en sosial markering av gradsstudentene på plenen utenfor Urbygningen fra kl. 17.00. Det serveres mat og alkoholfri drikke. Denne delen av dagen er også åpen for alle.

  Spørsmål til arrangementet kan rettes til administrasjonens utdanningsteam v/Monica Vestvik monica.vestvik@nmbu.no

     Norske landskapsarkitekters forening

  Josefines gate 34
  0351 Oslo
  tlf: +47 23 33 24 60
  epost: post@landskapsarkitektur.no
  Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
  Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape