Du er her: Forsiden Arrangementer Utland Tre norske avspeilinger, Venezia
Finn din landskapsarkitekt

Kalender

  Tre norske avspeilinger, Venezia

  28. mai kl 13.00 - 28. mai kl 14.00

  Oslo arkitekturtriennale presenterer programmet for triennalen After Belonging med arrangementer i Oslo, Venezia og London. Velkommen til DOGA 24. mai, den nordiske paviljongen 28. mai og Architectural Association 2. juni.

  - Arbeidet med å planlegge 2016-triennalen har pågått i to år, og vi opplever stor interesse både hjemme og ute. Vi kan presentere et bredt og innholdsrikt program med mange spennende deltakere og samarbeidspartnere. Vi gleder oss derfor til å invitere alle våre venner i Oslo, Venezia og London til å delta på lanseringen, sier Hanna Dencik Petersson, direktør for OAT.

  Tre måneder før triennalen åpner, kan du sniktitte på OATs program og innhold her:

  Offisiell programlansering, Oslo

  Sted: Norsk design- og arkitektursenter, DOGA, 24. mai kl. 18:00

  Velkommen til en presentasjon og lansering av hoved- og sideprogrammet for den sjette utgaven av Oslo arkitekturtriennale 2016.

   

  Tre norske avspeilinger, Venezia

  Sted: The Nordic Pavilion / La Biennale di Venezia, 28. mai kl.13:00

  Tre deltakere, med ulike roller ved arkitekturbiennalen i Venezia, er invitert til å tolke nordisk tilhørighet ut fra fotografier fra tre steder: Norske pensjonistenklaver i Spania, midlertidige boenheter for Statoils arbeidere på Mongstad og boligarkitekturen i Kharian “Lille Norge” i Pakistan. Bildeseriene skal vises i utstillingen On Residence under Oslo arkitekturtriennale fra 8. september.

  I samarbeid med the Nordic Pavilion, La Biennale di Venezia 2016.

   

   

  Et forum om arktiske forhandlinger, London

  Sted: Architectural Association / London Festival of Architecture, 2. juni kl. 18:30

  Deltakerne er invitert til å diskutere ett av prosjektene som er plukket ut til triennalens In Residence-program og som skal vises i utstillingen In Residence under Oslo arkitekturtriennale 2016: Nature, Labour, Land: A Public Spatial Archive for Kirkenes.

  I samarbeid med the Architectural Association, the British Council og den norske ambassaden i London.  Norske landskapsarkitekters forening

  Josefines gate 34
  0351 Oslo
  tlf: +47 23 33 24 60
  epost: post@landskapsarkitektur.no
  Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
  Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape