Du er her: Forsiden Artikler 2007-2017 2017 Idékonkurranse: Lysdesign for Verdensarven i Telemark. Frist 15.6.

Norske landskapsarkitekters forening (NLA) er fagorganisasjonen for norske landskapsarkitekter med godkjent utdanning.

Les mer om faget og folkene

Finn din landskapsarkitekt
Foto: visitrauland.no

Idékonkurranse: Lysdesign for Verdensarven i Telemark. Frist 15.6.

24.05.2017 | MV

Hvordan løse en samfunnsoppgave gjennom lysdesign av et verneverdig kulturlandskap, og samtidig fremheve en turistattraksjon gjennom opplevelse, bærekraft og universell utforming?

Lyskultur lanserer et pilotprosjekt for idékonkurranse innen lysdesign og universell utforming for Industriarven på Rjukan – som er innskrevet på UNESCOs verdensarvliste. Verdensarvanleggene representerer unik industrihistorie, flott arkitektur og er beliggende i vill og vakker natur.

I idékonkurransens søkes lyskonsepter og -ideer som skal skissere mulighetene for videre utvikling i området. Det søkes konseptuelle bidrag for utendørsbelysning av utvalgte områder som er en del av Verdensarven i Telemark. Opphavsretten til et konkurranseforslag ligger hos avsender. Norsk Industriarbeidermuseum har til intensjon å gå videre med vinnerprosjektet.

Prosjektet er støttet av Husbankens kompetansetilskudd til bærekraftig bolig- og byggkvalitet. Premieringen i idékonkurransen kan enten tildeles én, to eller tre vinnere. Vinnerbidragene honoreres.

Idéforslag vil bli behandlet anonymt og skal sendes til Lyskulturs konkurransesekretariat, post@lyskultur.no, innen fristen 15. juni 2017.

Last ned pdf med fullstendig utlysningNorske landskapsarkitekters forening

Josefines gate 34
0351 Oslo
tlf: +47 23 33 24 60
epost: post@landskapsarkitektur.no
Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape