Du er her: Forsiden Artikler 2007-2018 2018 Nominer kandidater til Jacob-prisen

Norske landskapsarkitekters forening (NLA) er fagorganisasjonen for norske landskapsarkitekter med godkjent utdanning.

Les mer om faget og folkene

Finn din landskapsarkitekt
Foto: DogA

Nominer kandidater til Jacob-prisen

30.10.2018 | MV

Jacob-prisen gis til en aktiv utøver som har dokumentert utmerket arbeid innenfor DOGAs fagområder; design og arkitektur. Det er nå åpent for nominering fram til 20. november. Prisutdelingen skjer på DOGA 10. januar 2019.

Hold av torsdag 10. januar 2019 til DOGA store nye konferanse og prisutdeling – invitasjon kommer: DOGA inviterer til vår nasjonale konferanse «Stay Human: Design og arkitektur for fremtiden». 

«Stay Human» er den største konferansen DOGA arrangerer i 2019, og etableres som en årlig møteplass mellom design og arkitektur, privat og offentlig sektor. Med denne dagen ønsker DOGA å vise hvilken rolle arkitektur og design spiller i utviklingen av fremtidens løsninger, både innenfor offentlig og privat sektor. Konferansen fremhever viktigheten av å sette mennesket i sentrum av løsningene. 

Jacob-prisen skal hedre en aktiv utøver som har dokumentert utmerket arbeid innenfor DOGAs fagområder, design og arkitektur. Prisen ble etablert i 1957 og er oppkalt etter mannen som mottok den aller første, gullsmeden Jacob Tostrup Prytz.

Blant vinnerne av prisen i dens 60 år lange historie, finner vi designere og arkitekter som Grete Prytz Kittelsen, Sverre Fehn, Tias Eckhoff, Benny Motzfeldt, Ingmar Relling, Peter Opsvik, Reiulf Ramstad, Bengler – og fjorårets vinner, Cathrine Vigander.

Juryen representerer en bredde av design- og arkitekturfagene fra interaksjonsdesign, arkitektur og mote.

Artikkel om Jacob-prisen: https://doga.no/Aktiviteter/dogas-priser/jacob-prisen/hva-er-jacob-prisen/

Lenke til en liten film på Facebook

 

 

Norske landskapsarkitekters forening

Josefines gate 34
0351 Oslo
tlf: +47 23 33 24 60
epost: post@landskapsarkitektur.no
Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape