Du er her: Forsiden Artikler 2018 Terra Forma søker materiale til jubileumsbok, frist 22.4.

Norske landskapsarkitekters forening (NLA) er fagorganisasjonen for norske landskapsarkitekter med godkjent utdanning.

Les mer om faget og folkene

Finn din landskapsarkitekt
Foto: Terra Forma

Terra Forma søker materiale til jubileumsbok, frist 22.4.

27.02.2018 | MV

I 2018 er det 100 år siden den aller første linjeforeningen for landskapsarkitektstudenter på Ås ble dannet! Jubileet feires med en bok og redaksjonen ønsker seg materiale. Frist for innsending: 22. april.

I 1918 het det Hagebrugerforeningen og var linjeforening for studiene plantevitenskap, fruktdyrking, grønnsaksdyrking og hagekunst. Studiet er siden den gang splittet opp, blitt stadig mer spesialisert og linjeforeningen har utviklet seg likeså. Til slutt står vi der vi er i dag, med Terra Forma - linjeforeningen for både landskapsarkitekt- og landskapsingeniørstudentene.
 
Dette jubileet vil vi feire! Terra Forma bestemte seg derfor for å gi ut en bok full av minner fra studiet og linjeforeningen, slik at historiene kan leve videre. I høst ble det stiftet en redaksjon, bestående av professor Karsten Jørgensen, tidligere leder av linjeforeningen Ragnhild Syrstad, og nåværende leder Runa Gjerland, som jobber med å få boken publisert innen jubileumsåret er omme.
Tidligere studenter og ildsjeler skriver om sine opplevelser på Ås og rundt omkring i verden, og målet er at boken vil danne et komplett bilde av studiet og linjeforeningenes aktivitet gjennom de siste 100 årene.
 
Har du historier eller bilder (tegninger, dias, papirbilder, farger eller sort/hvitt) fra studietiden som ville tatt seg godt ut i boken?
Nøl ikke med å ta kontakt med redaksjonen! Du når oss på enten karsten.jorgensen@nmbu.no, syrstad.ragnhild@gmail.com, eller runa.gjerland@gmail.com. Frist for innsending: 22. april.

Norske landskapsarkitekters forening

Josefines gate 34
0351 Oslo
tlf: +47 23 33 24 60
epost: post@landskapsarkitektur.no
Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape