Internasjonal hagefestival 2023 - konkurranse med frist 28.10.22

Domaine de Chaumont-sur-Loire arrangerer en internasjonal konkurranse om 20 parseller pƄ ca 210 m2, til den 32. internasjonale hagefestivalen.

Foto: Domaine de Chaumont-sur-Loire affiche_festival_2022_0

Hagefestivalen har vist et mangfold av landskapsdesign fra hele verden, siden 1992. Samtidig som festivalen er en kilde til ideer og en utviklingsmulighet for talenter, gir den et ekstra løft til hagekunsten og vekker interesse for både publikum og fagfolk, ved å vise nye måter å bruke plantemateriale på, sammen med nye materialer, ideer og tilnærminger.

Sammen med høy kvalitet på prosjektene har mangfoldet bidratt til festivalens internasjonale omdømme. Slik har festivalen blitt en møteplass for å vise arbeidet til en ny generasjon landskapsarkitekter.

Konkurransen er åpen for:
- landskapsarkitekter med en utdanning godkjent av IFLA [International Federation of Landscape Architects],
- tverrfaglige team, med arkitekter, ingeniører, designere, scenografer eller kunstnere, fortrinnsvis med en landskapsarkitekt eller en botaniker i teamet,
- studenter fra landskaps-, arkitektur- eller designskoler med studium i landskapsarkitektur, der lærer vil stå ansvarlig.

Søknadsskjema kan lastes ned fra nettstedet www.domaine-chaumont.fr (konkurranseseksjonen) etter registrering. 
Søknaden består av:
- spesifikasjonene som presenterer temaet i detalj og de tekniske begrensningene knyttet til utformingen av en hage på stedet dvs i Chaumont-sur-Loire (jord, konsept, besøkende, planter, etc.),
- reglementet som fastsetter prosessen for utlysningen og spesifiserer reglene for å delta i konkurransen.

Frist for innsending av prosjekt: ā€‹ā€‹28.10.2022.

Les mer om konkurransen her.