Curve Studio søker landskapsarkitekt

Vil du bli med i teamet vårt? Vi har mange spennende prosjekter på gang, og søker etter en engasjert og motivert landskapsarkitekt til vårt kontor i Bergen. Søknadsfrist 26. mai 2023.

Foto: Are Aasvang Lynghaugparken_foto Are Aasvang

Vil du bli med i teamet vårt?

Vi søker deg som er engasjert og nysgjerrig, med sterk formgivningsevne og gode visuelle formidlingsferdigheter. Antall års arbeidserfaring er ikke avgjørende, men vi ønsker at du har mastergrad innen landskapsarkitektur og gode BIM-kunnskaper. Norsk eller skandinavisk språkkompetanse vil være en fordel. 

Vi tilbyr 

Vi kan tilby et høyt faglig ambisjonsnivå og spennende arbeidsoppgaver innenfor et bredt spekter. Du vil bli en del av et dynamisk og solid faglig arbeidsmiljø, hvor vi samarbeider tett om å utvikle prosjektene. I Curve Studio har vi et brennende engasjement for å utforme plasser som kan gjøre en forskjell for sine omgivelser.
Vi tror på landskapsarkitekturens evne til å bidra med løsninger på noen av vår tids viktigste utfordringer, og arbeider målrettet for å skape prosjekter som gir økt livskvalitet, forbedret folkehelse og et bedre miljø. 

Fortell oss hvem du er og hvorfor du vil jobbe i Curve Studio.
Søknad med CV og portfolio sendes til hello@curvestudio.no senest 26. mai. 

Om Curve Studio

Curve Studio ble startet i 2022, og er et ungt firma med store ambisjoner. Vi drives av nysgjerrighet og et ønske om å skape opplevelsesrike bylandskaper som engasjerer og stimulerer til aktivitet. Studioet er basert i London, Bergen og Oslo, og påtar seg oppdrag innen alle typer av stedsforming - fra strategisk planlegging og konseptutvikling til detaljprosjektering. Vårt fokus ligger på møtet mellom menneske, by og natur og vi arbeider med byrom, parker, boligmiljøer og aktivitetsarenaer. Vi har ekspertise innen medvirkningsprosesser og er opptatt av at våre prosjekter skal være godt forankret i sitt lokalmiljø. Vi er overbevist om at prosjekter som skapes innenfra og ut med lokalt engasjement i bunn, både løser oppgaven og står seg over tid.

Kontaktperson:
Johan Alexander Abrahamsson
Landskapsarkitekt MNLA
Curve Studio
47 45 40 45 86
johan@curvestudio.no