Henning Larsen søker Seksjonsleder landskapsarkitektur, Innlandet UTLØPT

Henning Larsen AS søker Seksjonsleder landskapsarkitektur, Løkkegata 9, Lillehammer, Innlandet. Søknadsfrist: 06.11.2022

Foto: Henning Larsen AS - Verdensparken, Furuseth Verdensparken Furuseth

Seksjonsleder landskapsarkitektur

Løkkegata 9, Lillehammer, Innlandet, Norway
Søknadsfrist: 06.11.2022

Hvorfor trenger vi deg?

Ønsker du å gjøre drømmer til virkelighet gjennom å arbeide med bærekraftige løsninger som gjør en forskjell?  Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse innen landskapsarkitektur og din motivasjon og evne til å lede høyt kompetente medarbeidere for utvikling, vekst og nye, spennende oppgaver og bærekraftige løsninger.

Det er vår ambisjon å være ledende innen bærekraftige endringer gjennom vårt arbeid. Våre prosjekter og løsninger tar sikte på å inspirere, innovere og sette, ikke bare beste praksis, men neste praksis. Du vil bli med i et globalt selskap som har vokst med suksess siden grunnleggelsen i 1959.

Vi legger vekt på å delta aktivt og bidra i hele prosessen fra tidligfase til bygging. For å fortsette denne reisen søker vi etter Seksjonsleder Landskap Lillehammer.

Om stillingen

Som seksjonsleder vil du ha personalansvar for 12 dyktige medarbeidere lokalisert på vårt kontor på Lillehammer.  Seksjonen er en del av en nasjonal divisjon som jobber med landskapsarkitektur i hele Norge. Du vil være en del av den nasjonale ledergruppa for landskapsarkitektur, samtidig som du vil jobbe tett med våre ledere og medarbeidere på Lillehammer og på våre andre lokasjoner rundt om i landet.

Hva tilbyr vi?

   ● Du blir del av et selskap med en kreativ kultur som jobber med alt fra lokale til internasjonale prosjekt i alle skalaer og størrelser.
   ● Dyktige og høyt kompetente medarbeidere og kolleger.
   ● Vi støtter din faglige utvikling. Din faglige vekst er en forutsetning for vår suksess.
   ● Du får mulighet til å påvirke vårt miljø og samfunn positivt ved å jobbe med bærekraftige løsninger i verdensklasse.
   ● Romslige og trivelige lokaler sentralt på Lillehammer.
   ● Et særdeles godt arbeidsmiljø.
   ● Konkurransedyktig lønn og attraktive personalgoder.

Hva forventer vi?

   ● Du er interessert i utvikling og ledelse av høyt kompetente medarbeidere.
   ● Du er aktiv i markedsarbeid og tilbudsarbeid for å vinne nye prosjekter.
   ● Du følger opp gjennomføring av prosjekter i seksjonen.
   ● Du jobber selv i prosjekter innenfor landskapsarkitektur.
   ● Du deltar i utviklingen av seksjonen, divisjonen og Henning Larsen, og er en sentral bidragsyter i å sikre vekst, kvalitet og bærekraft.
   ● Du har høyere relevant utdannelse, fortrinnsvis på masternivå.
   ● Du har flere års relevant erfaring.
   ● Du snakker og skriver godt på norsk. 

Veien videre

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad, portofolio og annen relevant dokumentasjon. Søknadsfrist: 06.11.2022
Kontakt gjerne divisjonsleder Eva Vefald Bergsodden for en hyggelig og uforpliktende prat. E-post eva.bergsodden@henninglarsen.com eller tlf 97779989

Om Henning Larsen
Henning Larsen er et internasjonalt designstudio med sterke nordiske røtter og verdier. Vi tar sikte på å fremme en kreativ, ikke-hierarkisk arbeidsplass, som fremmer støttende miljøer og friheten til å hevde og teste nye ideer og visjoner. Denne arbeidskulturen, kombinert med vår forpliktelse til nye læringsmuligheter, stimulerer våre ansattes individuelle og kollektive kreativitet og ferdigheter innen design og service. Vi sysselsetter i dag ca. 750 personer som arbeider i et internasjonalt miljø. Følg oss på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

Se utlysningen på Henning Larsens hjemmeside

Henning Larsen