In Situ søker landskapsarkitekt - UTLØPT

In Situ landskapsarkitekter har økt oppdragsmengde. Vi ønsker derfor å styrke fagmiljøet vårt. Søknadsfrist 10.01.2023 - UTLØPT

Foto: In Situ InSitu_bilde

Fast stilling som landskapsarkitekt 

Vi vil gjerne høre fra deg som både er nyutdannet eller har flere års erfaring som landskapsarkitekt og har følgende egenskaper:

- stort engasjement, hjerte for faget og godt, smittende humør
- evne til å jobbe selvstendig, men verdsetter det å lykkes som team høyere  
- har sterk formgivningsevne og gode visuelle formidlingsferdigheter
- kommuniserer godt muntlig og skriftlig
- kunnskap i Autocad Civil 3D og interesse for 3D-prosjektering/formidling

Vi tilbyr
- utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
- et faglig interessant og utviklende miljø med dyktige og hyggelige medarbeidere
- moderne kontorlokaler 
- gode pensjons- og forsikringsordninger
- årlige studieturer
- tilbud om 2 årlige kurs
- fleksibel arbeidstid
- sykkel til og fra Moss stasjon

IN SITU holder til på Verket i Moss. Vi er 11 fast ansatte landskapsarkitekter/landskapsingeniør og en studentpraktikant. Vi jobber med varierte oppgaver for private og offentlige oppdragsgivere, hovedsakelig i Oslo og Viken.

Vi er samlokalisert med et arkitektkontor og er derfor totalt 18 personer på arbeidsplassen. Vi er medlem av Grønn Byggallianse og er sertifisert som Miljøfyrtårn. 

Arbeidsoppgavene varierer fra små gårdsrom til store landskapsinngrep. Regulerings- og arealplanarbeid er også en del av det vi arbeider med. Vi ønsker å være en toneangivende og ansvarlig aktør innen fagfeltet. Høy arkitektonisk kvalitet, bærekraftighet og livskvalitet er vår inspirasjon.

Vi skal til enhver tid være oppdatert på og beherske det siste innen digital prosjektering. Idéutvikling og samarbeid i tidlig fase fungerer imidlertid som regel best med skissepapir, blyant og tusj.

Søknad, CV med referanser og et utvalg av relevante referanseprosjekter sendes på e-post til Gro H. Tandberg (gt@insitu.no) innen 10.01.2023. Spørsmål kan rettes til Gro på telefon 419 08 938. 

Alle søknader behandles konfidensielt.
Vi gleder oss til å høre fra deg!

In situ_NLA-kopi
Last ned utlysningen som pdf