Landskapsarkitekt søkes, Studio Gorilla AS, Oslo, UTLØPT

Har du erfaring og vil være med å videreutvikle Studio Gorilla? Søknadsfrist: 22.10.21

Foto: Studio Gorilla Collage_maurtuene_studioGorilla

Vi får stadig flere oppdrag og søker derfor etter en erfaren landskapsarkitekt som vil bidra til å utvikle kontoret. Vi ser etter deg som er opptatt av samspillet mellom mennesker, bygg og omgivelser. 

Studio Gorilla er et tverrfaglig kontor som arbeider med fagfeltene arkitektur, landskapsarkitektur og grafisk design. Vi er et tett team med bred kompetanse og lang erfaring. Vi jobber med alt fra byplan til småskalaprosjekter – og i alle faser, fra mulighetsstudier til ferdig bygget.  

Landskapsarkitekten vi søker vil være med på å utvikle vår profil og kompetanse innen landskapsarkitektur. Du må ha utdanning på masternivå, allsidig erfaring fra landskapsprosjektering, og gjerne et nettverk i bransjen. 

Vi ønsker oss deg som har ambisjoner og vil dytte byggenæringen i en mer bærekraftig retning. Du må ha god formgivningssans og evne til å løse komplekse prosjekter. Du liker å jobbe sammen med andre, og det er en fordel om du snakker og skriver godt norsk.

I Studio Gorilla legger vi vekt på å være et godt sosialt fellesskap, og jobber tett sammen på tvers av fag i alle prosjekter. Du kan lese mer om oss på www.studiogorilla.no

Send oss en søknad som sier noe om hvem du er og hvorfor du kan tenke deg å jobbe med oss, samt CV og portefølje til hei@studiogorilla.no. Søknader behandles fortløpende.

Ved spørsmål ta kontakt med daglig leder Bibbi I. Thomassen på tlf. 918 05 997 eller landskapsarkitekt Hanna H. Storemyr på tlf. 476 33 075.