Landskapsarkitekter søkes - Norconsult i Trondheim UTLØPT

Norconsult har mange spennende og utfordrende prosjekt foran seg og ønsker å ansette flere landskapsarkitekter i Trondheim. Søknadsfrist: 22.11.2011

Foto: microsoftteams-image-11

Vi trenger de beste hodene for å løse utfordringene sammen

Arbeidssted: Askim, Trondheim
Søknadsfrist: 22.11.2022
Fast stilling som rådgiver
Søknad sendes inn via denne lenken

I Norconsult har vi ett av de største arkitektmiljøene i Norge/Skandinavia og søker etter engasjerte og dedikerte nye landskapsarkitekter til vår avdeling i Trondheim; et av byens største plan- og arkitektmiljø. Norconsult har mange spennende og utfordrende prosjekt foran seg og vi ønsker derfor å ansette flere landskapsarkitekter i Trondheim. Vi oppfordrer både nyutdannet, junior og senior til å søke.

Avdeling plan og arkitektur består i dag av nærmere 50 medarbeidere innen alle arkitekt- og planfag. Av disse er 10 landskapsarkitekter. Vi har høye ambisjoner og idealer som arkitekter og designere, og tar fatt på oppgavene med tverrfaglig og helhetlig tilnærming med hele Norconsults erfaring og styrke i ryggen. Det sikrer både kvalitet, innovasjon og fremtidsrettede valg. Vårt fokus på VARIG arkitektur, VARIG skjønnhet og VARIG liv er det som driver oss, engasjerer oss og motiverer oss, uansett faglig tilhørighet.

I Trondheim har Norconsult sitt største kontor utenfor hovedkontoret. Som ansatt hos oss vil du delta i våre fagnettverk, tverrfaglige grupper og i ulike spissede team, både regionalt og nasjonalt. Vi jobber kontinuerlig med å spre og dele kunnskap, arbeidsmetoder og verktøy på tvers av hele konsernet. Vi har svært varierte oppgaver, og gode karrieremuligheter både innen fag og ledelse.

Det er kort vei til tverrfaglig spisskompetanse i Norconsult både lokalt og i samarbeid med våre miljøer i resten av landet. Hos oss får du fordelen av å tilhøre et godt og tett fagmiljø på eget kontor, samtidig som du har hele Norconsults fagkompetanse noen skritt eller et klikk unna. Vi liker å si at vi utvikler landets mest kunnskapsrike arkitekter, designere og planleggere!  Hver dag forbedrer vi hverdagen. Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her:  RÅDGIVERNE - Norconsult

For oss er det viktig at du
- Har relevant utdannelse
- Brenner for god landskapsarkitektur og vårt ansvar for å skape varige, funksjonelle og fine uteanlegg
- Har gode digitale ferdigheter på prosjekteringsnivå. Vi bruker en rekke ulike programmer – fortell oss hva du kan
- Liker å jobbe tett og nært med andre, og at du blir inspirert av andres faglige synspunkter og motiveres av å dele egen kunnskap og kreativitet
- Trives med kundekontakt og innehar kundeforståelse
- Er kreativ og har et sterkt engasjement – gjerne (og helst) smittende!
- Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hos oss får du
- Varierte, spennende og utfordrende oppgaver
- Et godt og inkluderende arbeidsmiljø med virkelig dyktige kolleger
- Et bredt tverrfaglig miljø
- Konkurransedyktige betingelser
- Stort fagnettverk innen landskapsarkitektur
- Ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.
- Mulighet til å påvirke egen hverdag og utvikling

Innsendelse av søknad
Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT. 

Kontaktperson
Karin Fossbakk, gruppeleder landskap
T: 95 07 08 37, karin.fossbakk@norconsult.com

Annonsen ligger også på hjemmesiden til Norconsult