LINK Arkitektur søker nye kollegaer - UTLØPT

Landskapsarkitekter og/eller landskapsingeniører søkes til kontoret i Oslo og Stavanger. Søknadsfrist 14.08.2022

Foto: LINK Arkitektur Aker Brygge, Oslo – Tomasz Majewski, LINK Arkitektur_copy (4)

LINK Arkitektur representerer et av de fremste miljøene innen Landskapsarkitektur i Skandinavia og ble i 2021 hedret som «Best Scandinavian Landscape Architecture Office». Vår ambisjon er å skape flerfunksjonelle, inkluderende og vakre uterom som bidrar til å berike biologisk mangfold og gjøre de bygde omgivelsene mer motstandsdyktig mot klimaendringer.

Vi har for tiden stor pågang med oppdrag for spennende samarbeidspartnere og ønsker nye kollegaer velkommen, både til kontoret i Oslo og Stavanger.

Vi søker landskapsarkitekter og/eller landskapsingeniører med mer enn fire års erfaring, som ønsker å ta en aktiv del i våre prosjekter og hjelpe oss med å realisere våre ambisjoner. Du har glede av å jobbe med utforming av våre omgivelser gjennom prosjektering, formidling og samhandling. Vi søker deg som ønsker å jobbe aktivt i et stort tverrfaglig arkitektmiljø.

Landskapsmiljøet i LINK Arkitektur består av 33 medarbeidere som representerer en god bredde innen fagkompetanse, interessefelt, alder og nasjonalitet. Vår kompetanse er grunnleggende i en tid hvor løsninger for bærekraft, mobilitet og ‘liveability’ er en nødvendig driver for god by- og stedsutvikling.

Landskapsarkitektene samarbeider nært med øvrig tverrfaglig kompetansemiljø i selskapet som dekker fagområdene arkitektur, interiørarkitektur og arealplanlegging. Vi mener kommunikasjon er nøkkelen i tverrfaglig samarbeid. Kandidater til stillingen bør derfor kunne kommunisere godt med egne fagfeller så vel som med andre fag og rådgivere og med våre kunder. Hos oss er mulighetene mange, og vi jobber med et bredt spekter av prosjekter, de fleste av dem i en urban kontekst.

Søknadsfrist: 14.08.2022

Se stillingsannonsene her: https://linkarkitektur.com/no/karriere

LINK Arkitektur er et av Skandinavias største arkitektkontorer med 500 medarbeidere ved 15 kontor i Danmark, Norge og Sverige. Våre tjenester spenner fra planarbeid, urbanisme og landskapsarkitektur til arkitektur, interiørarkitektur og bærekraftig utvikling. Vi ønsker å bidra til et bærekraftig samfunn ved å skape arkitektur av høy kvalitet som har en optimal balanse mellom høye miljøambisjoner, økonomisk lønnsomhet og sosial bærekraft.