MUD søker landskapsarkitekt, søknadsfrist snarest

Vil du være med på å videreutvikle Mud? Har du høy designkompetanse, sterk estetisk sans og erfaring både fra detaljprosjektering og prosjektledelse? Da bør du lese videre.

Foto: MUD Mjøsplanet

Vi søker landskapsarkitekt

Siden oppstarten i 2020 får vi stadig flere oppdrag. Nå søker vi en dyktig landskapsarkitekt som har lyst til å bidra til den videre utviklingen.  

Mud er et heleid datterselskap av Mad AS, som tilbyr landskapsarkitektur og byplanlegging til hele landet. Med robuste planer og god design, skaper Mud uteområder og møteplasser som gir verdi til brukerne og som hensyn tar klimaet, ressursene og omgivelsene. Vi jobber både med rendyrkete landskapsprosjekter og i samarbeid med arkitekter i Norge og utlandet. 

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver; fra fortettings- og transformasjonsområder til offentlige parker, plassdannelser og gaterom – alltid i samspill med omkringliggende arkitektur. 

Sammen med våre kollegaer fra Mad arkitekter og resten av Mad-familien, kan vi love en morsom arbeidsplass med et helt unikt tverrfaglig arbeidsmiljø.

Hos oss blir du en del av et meget godt tverrfaglig arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer med høy kompetanse. Vi deler kontorer med Mad arkitekter i flotte lokaler i Rosenkrantzgaten i Bergen og i Kvitsøygata i Stavanger.

Vi ser etter deg som liker å arbeide med tverrfaglige problemstillinger og som fungerer godt både i team og som selvstendig. Vi ønsker oss en kollega som kan være med på å utforske og finne gode løsninger sammen med fokus på bærekraft og innovasjon. 

Kompetansekrav

  • Utdanning på masternivå
  • Minimum 3 års prosjekteringserfaring 
  • God formsans og terrengforståelse
  • God formidlings- og framstillingsevne
  • Erfaring med 3D-prosjektering, ideelt i ArchiCAD
  • Erfaring fra detaljeringsfase og gjennomføring av prosjekter er fordelaktig
    Prosjektledelse er en fordel. 

Du bør kunne kommunisere godt muntlig og skriftlig på norsk eller skandinavisk. Den rette kandidaten kan forvente gode betingelser, fleksibilitet og trygge rammer.

Høres dette spennende ut? Ikke nøl med å ta kontakt med Niklas Mayr på telefon 40 84 88 65 eller send inn din søknad, CV og portfolio til nm@mud.no

Søknadsfrist: Snarest

Vi gleder oss til å høre fra deg!
https://mad.no/mud

_Mud-logo-black