BD 360 - Arkitektur ut i verden

24.feb kl 09.00 -25.feb kl 16.00

På grunn av Covid 19-restriksjonene er seminaret utsatt, foreløpig til februar 2021.
deichman_bjorvika_doga_oslo-photo_einar_aslaksen-4598_web
Foto: Einar Aslaksen

Om BD 360-seminaret

BD 360 er et omfattende forretningsutviklingsprogram for arkitekter. BD 360, som er en del av eksportprosjektet Arkitektur ut i verden, er et samarbeid mellom DOGA, Innovasjon Norge og Generation Global.

Fokus i BD360 vil være hvordan norske arkitekter kan styrke sin forretningsstrategi og lykkes med internasjonale aktiviteter. BD360 er utviklet av Jack Renteria i Generation Global, som var del av ekspertpanelet i Arkitektur ut i verden. BD360-programmet består av tre hoveddeler:

  1. Posisjonering: Hva er din bedrift god på, hvem er din ideelle oppdragsgiver, hvilken vei skal bedriften?
  2. Strategi og planlegging: Hvordan bygge relasjoner i et nytt marked hjemme eller ute, hvordan organisere kontoret for å utnytte nye muligheter?
  3. Kommunikasjon og markedsføring: Hvor vil dere bli sett, hvem vil dere snakke med og hvordan?

Målgruppen for BD360 er partnere og ledere i arkitektbedrifter som har ambisjoner om å utvikle seg, kanskje i retning av internasjonale oppdrag.

Tilbudet er gratis som en del av bransjeprogrammet i Arkitektur ut i verden, men bedriftene forplikter seg til å delta aktivt i alle deler av programmet, også det som evt. må foregå digitalt.  Vi anbefaler at flere enn en person fra hver bedrift deltar for å få fart på interne diskusjoner og få en reell effekt i bedriften.

Tid: 24. februar 2021 - 25. februar 2021
Sted: DOGA. Hausmannsgate 16, Oslo
Pris: Gratis
Til påmelding, mer info og foreløpig program