Norske landskapsarkitekters forening (NLA) er fagorganisasjonen for norske landskapsarkitekter med godkjent utdanning.

Les mer om faget og folkene

Finn din landskapsarkitekt
Månedens prosjekt: Oslo Skatehall, Voldsløkka idrettspark. Foto: Kirsti Reinsberg Mørch, Rambøll. Trapp og oppholdsareal under tak ved hovedinngang i sørvest.

←Månedens prosjekt

Hver måned plukkes ett av prosjektene fra prosjektdata-basen vår ut til å presenteres på forsiden. Månedens prosjekt er Oslo Skatehall, Voldsløkka idrettspark

Les mer om prosjektet her.

Foto: ill. Anagram

IFLA 2019 Common Ground

22.05.2019 | MV

Programmet for NLAs verdenskongress i Oslo i september ligger på www.ifla2019.com. Det er fortsatt ledige plasser i Oslo kongressenter, men enkelte av sidearrangementene er fullbooket.

Foto: Håkon Sparre

Gradsdagen på LANDSAM, NMBU, 20.6

18.06.2019 | MV

150 kandidater fra fakultetets fem institutter presenterer sine gradsoppgaver på Campus Ås torsdag 20.juni. Dette er en årlig begivenhet som gir studenter, ansatte og andre interesserte muligheten til å bli kjent med kandidatene og deres arbeid.

Foto: Michael Gäbler

Biomangfoldsuka: Opplev Oslos ville hjerte!

18.06.2019 | MV

Biomangfoldsuka 15.-23. juni. Oslo kommune og en rekke frilufts- og naturorganisasjoner vier en hel uke i juni til hovedstadens naturtyper og dyreliv, med arrangementer og aktiviteter for alle som ønsker å oppdage, oppleve og lære mer om Oslos biologiske mangfold.

Foto: Thomas Bartholdsen

BYM premierer hager og grøntanlegg

22.05.2019 | MV

Oslo kommune ved Komiteen for premiering av hager av grøntanlegg innbyr til deltakelse i konkurransen for 2019 og inviterer alle til å komme med forslag og tips. Frist: 1. august.

Foto: Naturvernforbundet

Utelek i naturlige omgivelser til barnets beste

22.05.2019 | MV

Grønne og gjerne litt viltvoksende «lunger» både innenfor barnehagegjerdet og i nærmiljøet er ofte barnas favorittsteder. De innbyr til utforskning, kreativitet i barnas utforming av egne lekeomgivelser og byr også på viktig naturmangfold.

Foto:

UTESTEMME på Nasjonalmuseet – Arkitektur

08.02.2019 | MV

Landskapsarkitektutdanningen ved NMBU er 100 år i 2019. Dette markeres med utstillingen UTESTEMME i Nasjonalmuseet – Arkitektur. Utstillingen åpnet 8 . februar og står fram til 1. september 2019.

Foto: Statsbygg

Vikingskipene på Bygdøy blant «Europas 7 mest truede kulturminner»

22.05.2019 | MV

Sammen med kulturminneorganisasjonen Forbundet Kysten gikk Europa Nostra Norge ut tirsdag formiddag og meddelte til omverdenen at de vil nominere vikingskipene til kampanjen «Europas 7 mest truede kulturminner».

Norske landskapsarkitekters forening

Josefines gate 34
0351 Oslo
tlf: +47 23 33 24 60
epost: post@landskapsarkitektur.no
Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape