Du er her: Forsiden Artikler 2019 BYM premierer hager og grøntanlegg

Norske landskapsarkitekters forening (NLA) er fagorganisasjonen for norske landskapsarkitekter med godkjent utdanning.

Les mer om faget og folkene

Finn din landskapsarkitekt

Kalender

  Meld deg på nyhetsbrevet
   
  Foto: Thomas Bartholdsen

  BYM premierer hager og grøntanlegg

  22.05.2019 | MV

  Oslo kommune ved Komiteen for premiering av hager av grøntanlegg innbyr til deltakelse i konkurransen for 2019 og inviterer alle til å komme med forslag og tips. Frist: 1. august.

  Påmeldinger sendes til postmottak@bym.oslo.kommune.no eller til Oslo kommune, Komiteen for premiering av hager og grøntanlegg, Bymiljøetaten, Postboks 636, 0507 Oslo. Eventuelle spørsmål kan rettes samme sted. Følg også med på Bymiljøetatens Facebook-side og avis-annonser.

  Komiteen oppfordrer enhver til å fremme forslag - enkeltpersoner, hageeiere, borettslag, sameier, firmaer, fagfolk og fagmiljøer. Alle typer hager og grøntanlegg kan foreslås. Praksis er at man tolker hager og grøntanlegg i vid forstand. Det er ingen begrensninger i størrelse.

  Man kan foreslå anlegg man selv er involvert i eller anlegg som man bare har kjennskap til. Det er en forutsetning at anlegget enten er synlig for allmennheten utenfra eller tilgjengelig på annen måte. Det er positivt om forslaget inneholder en begrunnelse og gjerne bilder.

  Vinnere tildeles en premie og et diplom, og det er tradisjon for at det tildeles ytterligere noen diplomer. Tildelingen skjer gjennom en enkel seremoni som normalt finner sted i september. Vinnere kan bli omtalt på kommunale nettsider og får heder og ære.

  Artikkel i Aftenposten av fjorårets vinner

  Norske landskapsarkitekters forening

  Josefines gate 34
  0351 Oslo
  tlf: +47 23 33 24 60
  epost: post@landskapsarkitektur.no
  Alle rettigheter © Norske landskapsarkitekters forening. Gjengivelse av innhold kan kun skje når kilde oppgis.
  Design: Bjørn Amund Enebo | CMS: Webscape