NLA arrangerer sommertur til The Plus

Bli med på sommertur til de dype skoger torsdag 13. juni! NLA arrangerer tur til Vestres fabrikk The Plus på Magnor. Vi setter opp buss fra Oslo med avgang kl 09.00.

Foto: Einar Aslaksen for Vestre Skjermbilde 2024-04-25 kl. 13.19.21

Har du vært på et sted som er BREEAM outstanding?

Vestres fabrikk The Plus på Magnor åpnet sommeren 2022. Fabrikken er bygd med ambisjon om å være verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk, og er designet av Bjarke Ingels Group (BIG) i København. The Plus har fått sin form som en naturlig overføring fra logistikk til arkitektur. 

Lakkering-, trevirke-, montering- og lagerfasilitetene plasseres rundt et felles midtpunkt som danner selve hjertet i bygget. Geometrien gir en åpen og effektiv arbeidsflyt, samtidig som alle de fire fabrikkvingene er i direkte kontakt med skogen. 

The Plus er virkelig en fabrikk i skogen. Trærne er beholdt så nærme bygningen som overhode mulig. Området rundt fabrikken er 100% tilgjengelig for allmenheten. Her finner du ingen gjerder eller avstengte områder, og The Plus er derfor en hyllest til allemannsretten. Siden åpningen i 2022 har The Plus produsert møbler for levering til mer enn 25 land. 

Vestre inviterer til åpen dag 13. juni som vil gi alle deltakende muligheten til å
- få en omvisning inne i fabrikken med ansvarlig arkitekt Viktoria Millentrup fra BIG
- diktvandre gjennom det omkringliggende Forest Camp
- møte Kristin Aa fra Mattak og lære om fabrikkens tak 
- prøve Norges høyeste (og kanskje lengste) rutsjebane

Les mer på theplus.no 

Påmelding og mer info på checkin