Ny partner i Studio Gorilla

Landskapsarkitekt MNLA Hanna Haukøya Storemyr går fra TAG arkitekter og blir partner i nystartede Studio Gorilla.

Foto: Studio Gorilla image0

- Jeg blir inspirert av å lage gode rammer for hverdagslivet til folk. God arkitektur gir byrom og steder som inviterer til aktivitet, naturopplevelser og sosialt fellesskap, og er nettopp hva Studio Gorilla handler om, sier Hanna Haukøya Storemyr.

Med utdanning fra NMBU og Københavns universitet (LIFE) har Storemyr vært sentral i å utvikle landskapsavdelingen i TAG arkitekter, der hun har vært ansatt siden 2016. Storemyr har også erfaring som prosjektleder for offentlige prosjekter i Bymiljøetaten i Oslo kommune og med konkurranser og mulighetsstudier i egen praksis.

- I tillegg til å være en superdyktig landskapsarkitekt, har Hanna erfaringen og viljen vi trenger for å utvikle Studio Gorilla videre som en tverrfaglig arkitektbedrift. Godt samarbeid på tvers av fag gir bedre løsninger for kundene, sier daglig leder i Studio Gorilla, Bibbi Irminger Thomassen.

Bygger i bredden

Studio Gorilla startet opp i februar 2020 og retter seg mot profesjonelle kunder og utviklere. Partnerne har lang erfaring med prosjektutvikling og strategisk rådgivning, spesielt innenfor regulering, store boligprosjekter, småhus, kontorbygg og barnehager.

- Når vi supplerer med en svært kompetent landskapsarkitekt er det et viktig skritt på veien mot å bli det tverrfaglige miljøet vi ønsker å være, sier Thomassen.

Foruten Storemyr og Thomassen er Håkon Berger og Eva Nordgård partnere i Studio Gorilla. Mari-Anne Bjørningstad er tilknyttet som grafisk designer med visuell identitet som spesialområde.

Studio Gorilla holder til i Skovveien 3 i Oslo.

Kilde: Pressemelding 
Tidligere artikkel på NLAs nettside Om Europan 12