Skolen i skogkanten har fått et stort løft ute og inne. De store furutrærne har fått stå midt på parkeringsplassen og eiketrærne har fått selskap av søyleeik, kirsebær og blodbøk. Romslige og enkle flater av asfalt med striper av plastmaling ligger ut mot skogen og svabergene.

Røffe og solide kanter av tre deler opp og møblerer skolegården. I øst er flaten beholdt til ulike sportsaktiviteter. I vest etableres plen og svaberget får stikke fram. Utenfor musikkrommet er terrenget trukket ut mot skogen og gir plass for et amfi. Ny gangvei rundt skolen forbinder sykkelparkeringer og elevinnganger.

Prosjektfakta

Kategori: Skoleanlegg, barnehager

Beliggenhet: Tønsberg

Oppdragsgiver: Tønsberg kommunale Eiendom v/Anne Margrethe Økstad

Byggeår: 2013

Areal/størrelse: 13 000 m2

Landskapsarkitekt: bar bakke landskapsarkitekter as

Ansvarlig landskapsarkitet(er): bar bakke as v/Kjersti Vallevik Håbjørg og Knut Hallgeir Wik, begge MNLA, i samarbeid med DARK v/Mark van Beest og Anna Lina Toverud

Arkitekt: Årstiderne arkitekter v/Kristian Haraldset og Thomas Aakerøy

bar bakke landskapsarkitekter as

  • 03-03-2013 Ringshaug befaring juli 12
  • 06-06-2013 Ringshaug befaring juli 18
  • 09-09-2013 Ringshaug befaring juli 28
  • 11-11-2013 Ringshaug befaring juli 38
  • 12-12-2013 Ringshaug befaring juli 42

Liknende prosjekter