AHO: Gjesteforelesning med Alexandre Chemetoff og omvisning, 25.11

AHO feirer sitt 75-årsjubileum med gjesteforelesning med Alexandre Chemetoff og omvisning i treinstallasjon Skogglimt ved studentene på landskapsarkitektur.

Foto: AHO AHO dor med skog-3

AHO: Gjesteforelesning med Alexandre Chemetoff «Cross-Culture, Architecture, Landscape, Urbanism» og omvisning Skogglimt

Studentene fra landskapsarkitektur ved Arkitektur- og design høgskole i Oslo (AHO) invitere til en omvisning av SKOGGLIMT torsdag 25. nov. kl. 17.00.

I anledning skolens 75 års jubileum, har studenter fra landskapslinjen gått sammen med Oslotrær og skapt en installasjon, SKOGGLIMT, som er verdt å få med seg.

På jubileumsdagen, fredag 12. november, ble skogen flyttet inn i AHOs skolegård; 75 særegne trær for 75 særegne år, omringet av duftende bark, mose og mystisk tåke. 

Skogen etableres for å feire skolens jubileum, men installasjonen ender ikke der. Hvert av de 75 trærne skal gis i gave til Oslo, og bidra til en enda grønnere by.

Etter omvisningen (kl. 18) har alle mulighet til å delta på gjesteforelesningen med Alexandre Chemetoff i auditorium A2 – Sverre Fehn ved AHO.

Torsdag 25. november 2021 
Kl. 17.00 – Velkommen v/NLA, NMBU og landskapsarkitekter fra Oslo
Kl. 17.15 – Studenter presentasjon av SKOGGLIMT
Kl. 18.00 – Forelesning Alexandre Chemetoff

SKOGGLIMT v2
Last ned plakaten 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA