IFLA Europe studentkonkurranse: «Landscape Here and Now»

IFLA Europe utlyser idékonkurranse for studenter og unge yrkesutøvere, frist for innsending 30. juli

Foto: IFLA Europe IFLA_EU_YLAC_2021_poster

 «Landscape Here and Now» - hensikten med konkurransen 

IFLA Europe Students and Young Professionals Competition gir deg sjansen til å dele dine prosjekter og ideer med alle medlemmene i IFLA Europe – i de 34 nasjonale foreninger - og med utøvende landskapsarkitekter over hele Europa. 

Konkurransen har som mål å hjelpe landskapsarkitekturstudenter og unge fagpersoner til å få oppmerksomhet rundt sine prosjekter og arbeid. Alle europeiske landskapsarkitektstudenter og yrkesaktive under 35 år som er medlem hos en av IFLA Europes foreninger (som for eksempel NLA), kan sende inn sitt prosjekt – sin «entry» som vil bli tilgjengelig både online og på trykk.
For detaljer om konkurransen, les mer under Regler og forskrifter

2021 IFLA Europe Students and Young Professionals Competition «Landscape Here and Now»

Tematikken er bred med klimaendringer og tap av biodiversitet som bakteppe. Likeledes tap av natur- og kulturarv på landsbygda og forslumming i byene med sterkere urbanisering.

Gode byrom designet av og for mennesker kan forbedre livskvaliteten til innbyggerne. Grønn infrastruktur, urbane skoger, gater og små parker, torg og hager kan oppfylle mange behov om man tar i bruk naturbaserte løsninger. Og kan landsbygda gjenopplives som en del av løsningen for å overvinne den nåværende økososiale krisen?

Les mer på IFLA Europes side
Frist for innsending: 30. juli 2021

Prisutdelingen vil skje under IFLA Europes generalforsamling i Granada, oktober 2021 
banner_aep_2560x500px_v4