Biblioteket i J32

NLA har avtale med NALs bibliotek om utlån til alle NLAs medlemmer, ordinære og studentmedlemmer. Bibliotekets bokbase er nylig modernisert og oppgradert.

Foto: Marit Hovi Kake

På grunn av koronasituasjonen fortsetter bliblioteket å holde stengt for besøk av publikum til over påske, men bibliotekar Pernille Mofjell tar imot alle henvendelser på e-post og telefon, og har alternative utlånsformer av bøker.

Gå til det digitale biblioteket 

--------

NALs bibliotek - Arkitekturbiblioteket ligger i Arkitektenes Hus i Josefines gate 32, 0351 Oslo.

NLA har en avtale med NALs bibliotek om utlån til alle NLAs medlemmer, ordinære og studentmedlemmer. NLA gir et årlig tilskudd til biblioteket for innkjøp av litteratur om landskapsarkitektur. Send gjerne inn tips om bøker som bør kjøpes inn.

Dette finner du i arkitekturbiblioteket:

  • En av de største samlingene i Norge av arkitekturtidsskrifter fra hele verden, hvor noen av titlene er arkivert langt tilbake i tid.
  • En stor boksamling, biografier over kjente arkitekter, stor materialsamling, landskap og interiør, arkitekturteori, bolig og småhus/hytter, doktorgrader, stor samling arkitekturguider m.m.
  • Hele NS (Norsk standard) 3420, kjøper i tillegg inn andre enkelthefter av NS på forespørsel fra arkitekter, byggdetaljene, PBL for praktikere, flere håndbøker m.m.
  • En unik artikkelreferanse database hvor alle artikler fra Byggekunst/Arkitektur N, Arkitektnytt og Norske arkitektkonkurranser  blir registrert kontinuerlig ettersom de blir publisert. Biblioteket startet og registrere artikler helt tilbake til tidsskriftenes opprinnelse. Vi har også en database over alle publiserte Norske arkitektkonkurranser (NAK) og en egen bokdatabase
  • Alltid oppdaterte databaser og informasjon på våre nettsider om nyanskaffelser i samlingen, nye bøker, nye prosjekter av eneboliger, hytter eller når norske arkitekter er publisert i utenlandske tidsskrifter

 Passord for å søke i databasen fås nå direkte fra Pernille Mofjell.

Kontakt:
Pernille Mofjell
Biblioteksleder
E-post
Tlf: 976 111 27

NALs bibliotek
Josefinesgate 32 
NO - 0351 Oslo
Sentralbord:
23 33 25  00 

Åpningstider
Mandag - stengt
Tirsdag - fredag: 9.00-15.00
Torsdag langåpent: 9.00-19.00

          

                                   Bibliotekaren 
Biblioteksleder Pernille Mofjell inviterte til feiring av det nye biblioteket.
Foto: Marit Hovi